Follow me :

TOKYO BELLE - EYELASH EXTENTION TREATMENT

Monday, January 26, 2015
EYELASH EXTENTION TREATMENT AT TOKYO BELLE PANGLIMA POLIM JAKARTA


Well now, it's time for me to review this gorgeous treatment : EYELASH EXTENTION!! Wooww~ this is the first time I tried the treatment. But let me to say thank you to Tokyo Belle Panglima Polim, Jakarta especially Ms. Intan to treat me the best service, a.k.a Eyelash Extention FOR FREE!! Do not get jealous easily, ladies.. you can get it too someday ^ ^ So let's check it out..





Sebelumnya, silahkan baca review Tokyo Belle - Remove Your Unwanted Hair ya ^ ^
Well, untuk treatment eyelash extention ini, Ms.Intan sebelumnya sudah memberitahu saya untuk tidak menggunakan eyelash curler, mascara, and softlens before treatment because they need 90 -120 minutes in doing the treatment, also, I have to close my eyes in 1,5 hours more. Hmmm, saya mengunakan softlens saat itu, dan ada perasaan sedikit khawatir akan rasa sakit, perih, atau apa.. >.< Huufftt.. But I'll do my best for this treatment ^ ^ We'll  see.. This is me before treatment.

Click image to enlarge.




Wondering what this is going and the result also, just read my review here ==>

1. Questionaire Sheet ==> Karena ini adalah kali pertama saya melakukan eyelash extention treatment, saya harus mengisi kuisioner terlebih dahulu seperti menulis name, phone, and some questions about allergic, and so on.. And put my signature below it. After this, one of beautician named Ms. Olive from Tokyo Belle lead me to the room treatment, that is room NO.3. Well, kurang lebih inilah alat perang untuk eyelash extention. It was 2.30 PM.

Click image to enlarge.




2. One-Pass-Dispense ==> Hope there is no misspelled or missunderstood what one-pas-dispense means because this is the first thing Ms. Olive did to all my eyelash. Saya sih dengarnya one-pass-dispense hehehe.. ^ ^ It was like non-bacterial water. It can be used as eyelash extention remover also. Bentuknya seperti cairan serum begitu.

Click image to enlarge.




3. Air Blower ==> After using one-pass-dispense, Ms. Olive dried my right eyelashes with air blower. She did the right part first until it finish. Rasanya seperti hembusan angin sepoiy-sepoiy deh air blower ini.

Click image to enlarge.




4. Eyelash C. 11 ==> Karena terkadang saya memakai kacamata, maka saya meminta untuk natural eyelashes saja, they gave me C. 11 model. Well, C is for NATURAL model, and 11 for the length of the synthetic eyelash Here they are Tokyo Belle Eyelash Extention models : NATURAL, NATURAL DX, SEXY, CUTE, and GORGEUOS. Which one is yours? ^ ^

Click image to enlarge.







In this part, Ms. Olive doing the eyelash One-By-One. Wooww~
HERE ARE THE RULES ; She took 1 synthetic eyelash, gave the black glue on it, and stick it to 1 real eyelash (yang jarak rekatnya 2 mm dari ujung bulu mata asli), and press it. FYI : there are around 60 eyelashes in each eye. So, 60 multiple 2 is about 120 more synthetic eyelashes that she has to work. Banyak juga ya kalau harus satu persatu memasang helainya.. Berikut step by step dalam pengerjaan eyelash extention di Tokyo Belle..

Click image to enlarge.





5. `Serum ==> After finish puting about 120 more eyelash extention, Ms. Olive gave serum on them. In order to give health, strong, and non-bacteria to my real eyelashes, and also give them 'breath' and growth. Gambar berikut adalah eyelashes remover kit..

Click image to enlarge.






And here it is the result of my first eyelash extention treatment with Tokyo Belle Jakarta .

Click image to enlarge.





PROS :

*** Treatment nya tidak menyakitkan, tidak perih, dan tidak menimbulkan efek apa apa walaupun saat itu saya sedang memakai softlens
*** Tidak perlu memakai false lashes dan mascara lagi
*** Panjang dan kelentikan bulu mata palsunya bisa disesuaikan sesuai keinginan
*** Garansi perbaikan helai bulu mata palsu dalam 3 hari. Jadi kalau dalam 1-3 hari ada helai bulu matanya yang copot, bisa di pasang lagi GRATIS
*** Tokyo Belle banyak promo setiap bulan nya, jadi memungkinkan untuk eyelash extention dalam harga lebih murah
*** Untuk harga lebih murah ambil paket treatment nya
*** Rontok helai bulu sintetik nya wajar seperti bulu mata yang jatuh natural, tanpa membuat bulu mata asli ikutan rontok



CONS :

*** Eyelash extention ini hanya bertahan 2-3 minggu saja, mungkin ada yang berbulan bulan (???)
*** Lem yang digunakan kurang pakem, sehingga dalam waktu kurang dari 5 jam setelah extention sudah ada 1 helai yang tanggal



Dan berikut hasil treatment eyelash extention setelah 2 minggu berlangsung, kalau kalian perjelas, memang sudah 'luntur' 95% eyelash extention saya ^ ^

Click image to enlarge







SUMMARY :

Kesimpulan dari eyelash extention di Tokyo Belle ini is totally great!! Membuat bulu mata saya terlihat lentik dan cantik seketika. Disarankan untuk kamu yang tidak ingin repot memakai false lashes dan maskara setiap hari. Untuk yang berkacamata, disarankan ambil yang C.11 seperti saya atau lebih rendah lagi, karena panjangnya C.11 lebih natural dan tidak mengganggu ketika memakai kacamata. Disarankan untuk membuat kamu lebih nyaman lagi, dianjurkan tidak memakai softlens, mascara, dan eyelash curler sebelum treatment ya.. Dan setelah treatment eyelash extention ini di anjurkan untuk tidak kena air terlebih dahulu bulu mata nya selama 24 jam. Well, booking sekarang juga untuk treatment kamu di Tokyo Belle! Baca juga review saya yang ini ya ==> TOKYO BELLE - REMOVE YOUR UNWANTED HAIR

Click image to enlarge





Now what?! Let's try your eyelash extention at Tokyo Belle Jakarta because in this month, and every month, they have special promo! Woww~ January promo : Get 3X Eyelash Extention Treatment for only IDR 2.000.000 or 5X Eyelash Extention Treatment for IDR 2.750.000. So what are you waiting for? Kindy book your appointment now at :

Tokyo Belle Panglima Polim : 021-2904-3866 & 021-29043732
Tokyo Belle Lippo Mall kemang : 021- 2952-8383
Tokyo Belle Pacific Place : 021-5797-3229

Jam buka : Senin - Minggu 8:00 AM - 6:00 PM


WEBSITE TOKYO BELLE

FACEBOOK TOKYO BELLE



Thank you Tokyo Belle and Ms. Intan. Thank you juga untuk beautician Ms. Olive.




Thank you for reading~


Cheers!



33 comments on "TOKYO BELLE - EYELASH EXTENTION TREATMENT"
  1. Aku kapokkk extension bulu mata...
    Soalnya dulu malah jadi rontok dan botak-botak. Dan pas mulai pada rontok itu jeleeekkk banget.
    Hihihihi...
    Tapi jd pengen nyoba lagi. Mungkin sekarang udah nggak kayak dulu ya.

    Salam kenal ya.
    Aku baru saja memfollowmu.
    Mari bertemannnn...

    Ninneta
    www.ninneta.com

    ReplyDelete
  2. Ninneta-MissPlum ==> bulu mata aslinya yang jadi botak? Kalau gitu bisa numbuh lagi gak tuh.. Coba deh etelash extention di Tokyo Belle miss, best service dan bersih. Salam kenal. Segera meluncur kesana ^_^ thanks

    ReplyDelete
  3. Wow, I only know of fake eyelashes which we were put on when I was still doing theater. They have eyelash extensions now? Amazing.

    ReplyDelete
  4. I'm into this feminine stuff...eyes lashes and the rest. I'll just have to share the post with some femal folks

    ReplyDelete
  5. May De Jesus Palacpac ==> absolutely, but this extention good for 2-3 weeks only. I wear my fake lashes now ^_^

    ReplyDelete
  6. Mazino Oyolo Kigho ==> me too, but not only for female, sometimes male also read my posts about skin care ^_^

    ReplyDelete
  7. wow I can really tell the difference! So lucky of you to have great eyelashes now

    ReplyDelete
  8. Alissa ==> thank you dear ^ ^ I really love Tokyo Belle Eyelash Extention

    ReplyDelete
  9. Take good care of your lashes and you will look beautiful! Some people will get swollen eyes when they do eyelash extension, but I hope you didn't!

    ReplyDelete
  10. Tiffany Yong W.T ==> Thanks GOD! I didn't get that swollen eyes, it's so fine on me ^ ^

    Vanessa ==> I agree with you, the extention makes my eyes look bigger and expressive. Thank you dear..

    ReplyDelete
  11. I haven't tried this before. Maybe I'll give this a try if I need to beautify myself for an event :)

    ReplyDelete
  12. Yvonnembertoldo ==> Yes! You can try once to your special event or occasion because it lasts until 2-3 weeks ^ ^

    ReplyDelete
  13. hmm, i couldn't fully understand your post because it's not all in english. :( but from the picture, it looks very well done! really pretty!

    ReplyDelete
  14. Mia Foo ==> I provide google translate on the top dear ^_^

    ReplyDelete
  15. False eye lashes that I do know, but, eye lashes extension..Wow! a new idea for me.

    ReplyDelete
  16. Papaleng ==> yes! This is kind a new invention in a beauty world ^_^ thanks

    ReplyDelete
  17. Nice make over. Most men love long eyelashes so I think this is a nice guide for ladies.

    ReplyDelete
  18. Your eyelash extensions look very real. Very nice. Very pretty on you.

    ReplyDelete
  19. Jed Ikoba ==> I do agree with you, thank you.

    Fred Hawson ==> yes, those synthetic eyelashes seem real, aren't they? ^_^ this is good. Thanks

    ReplyDelete
  20. I never do any eyelash extention treatment before.. This really looks good. Maybe I should try it one day!

    ReplyDelete
  21. These things I've no idea existed until I read this post. haha Well, you've got great extension! Great product! Looks awesome on you! :D

    ReplyDelete
  22. They really worked well with your eyes. It made your eyes even more beautiful.

    ReplyDelete
  23. Kylie Wenn ==> go get it! you should try it at least once, find the best salon and service nearby ^ ^ thanks

    Raymond Vasquez ==> LOL, yes! human are very productive and innovative to find more good product these days ^ ^ thank you.


    Franc ==> thanks for the compliment

    ReplyDelete
  24. It's very, very cute. They did a terrific job. It took a long time but was worth it.

    ReplyDelete
  25. Your eyes looks more tantalizing now after the eyelashextension

    ReplyDelete
  26. Eliz Frank ==> yes they did! ^_^ they made my eye lashes longer and cute..

    Karen ==> I do agree, it makes me want to do another eyelash extention again now :))

    ReplyDelete
  27. those look really nice! ive never tried eyelash extensions before

    ReplyDelete
  28. Nicol ==> you should try it at least once ^_^ you'd gonna love it dear..

    ReplyDelete
  29. Looks nice for an occasion but I don't know. It doesnt work for me if I will have that everyday I think. HIhihi!

    ReplyDelete
  30. Von Avancena ==> yes, you have your extention everyday for 14-27 weeks :)) but it doesn't matter since you fell nothing wrong with this. Thanks

    ReplyDelete
  31. Eyelash extension of yours made you look lovelier than ever. Great treatment for sure!

    ReplyDelete
  32. Duh pengen, tapi sayang juga cuma bertahan bentar ya

    ReplyDelete
  33. Ron Leyba ==> Thank Ron :)

    Fransisca Oktaviani ==> lumayan kok tahan nya 3 minggu gak usah pakai mascara dan bulu mata palsu lagi :P

    ReplyDelete

READ the post carefully,
Leave your comment nicely,
Do not leave active link.

CHEERS~